Daily Archives: 7 de octubre de 2016

El Sanchis busca models!!!

Estimada família,

Com a comunicadors sabem que una imatge val més que mil paraules.

Amb la intenció de crear una millor imatge positiva, millorar l’autoestima com a grup i evitar situacions de discriminació en el nostre alumnat és pel que hem pensat en crear aquest curs escolar una samarreta de qualitat amb l’anagrama de la nostra escola i per a ell hem pensat que res millor que el nostre estimat arbre, element molt important del nostre col·legi i al que tots no volem semblar-nos per la seva força, alçaria i arrelament.

Crear una samarreta des de zero no és fàcil i molt menys aconseguir-la a un preu baix, si a més busquem qualitat.

Des de l’AMPA i el professorat del col·legi hem estat estudiant diverses qualitats i al final ens hem decidit per una samarreta de color uniforme, que no s’enganxe amb facilitat i que siga duradora. El preu d’aquestes samarretes és en el mercat de set euros, ja que a més cal pagar la serigrafia.

SAMOYEDO 002

Gràcies a la col·laboració de dues empreses amb les que treballa el col·legi hem aconseguit abaratir de forma considerable el preu final a pagar per les famílies sense minvar la qualitat.

El preu final a pagar per cada samarreta és de

2€

La primera samarreta que compres té un preu de 2 euros, si necessites comprar més per al mateix alumne, ja no hi estan subvencionades, i el preu serà de 6 euros les següents unitats.

Utilitzant la samarreta del «Sanchis» facilitaràs una correcta equipació per a les classes de psicomotricitat o educació física i sempre que fem una activitat a l’exterior del centre us demanarem que els xiquets i xiquetes la porten posada per millorar la seua seguretat, ja que els fa molt més visibles i dóna més cohesió de grup. Pots veure i tocar la samarreta, triar la talla i fer la teva reserva segons el calendari que s’adjunta al hall de l’edifici de primària:

DILLUNS  10   OCTUBRE: 17.00  HORES INFANTIL 3 ANYS i 4  ANYS
DIMARTS 11   OCTUBRE: 17.00  HORES INFANTIL  5  ANYS i 1r  PRIMÀRIA
DIJOUS 13   OCTUBRE: 17.00  HORES 2n  PRIMÀRIA i 3r  PRIMÀRIA
DILLUNS  17   OCTUBRE: 17.00  HORES 4t  PRIMÀRIA i 5é  PRIMÀRIA
DIMARTS  18   OCTUBRE: 17.00  HORES 6é  PRIMÀRIA
DIMECRES  19  OCTUBRE: 17.00  HORES INCIDÈNCIES

Si tens dos o més fills o filles pots fer la teua reserva el primer dia que li toque a qualsevol dels teus fills o filles. Al moment de reservar la teua samarreta cal fer el pagament de la mateixa amb l’import exacte els dies i hores establerts al quadre anterior.

Sigues model del Sanchis!