Daily Archives: 28 de marzo de 2017

Més informació sobre la possible modificació de la jornada escolar.

elections-1496436_640Estimades famílies,
Us informem que s’han repartit aquesta vesprada tríptics informatius sobre la possible modificació de la jornada escolar i la votació que es realitzarà el proper dia 04 d’abril.
Si vols consultar-lo, tant en valencià com en castellà pica sobre les imatges següents:

 • captura-de-pantalla-2017-03-28-a-las-20-27-17captura-de-pantalla-2017-03-28-a-las-20-27-38Volem comunicar-vos que al centre es van a realitzar diverses reunions informatives amb les famílies amb el següent horari:
  El dimecres 29 març: les classes de valencià, a les 12:45 i a les 17:00 hores.
  El dijous 30 març: les classes de castellà, a les 12:45 i a les 17:00 hores.
  (Podeu arreplegar els sobres per al vot diferit)
       L’alumnat podrà romandre al centre baix la supervisió d’un docent mentre es celebra la reunió.

El dimecres, dia 29 de març, es publicarà el cens provisional de la votació.
És molt important comproveu les vostres dades; si cal fer qualsevol modificació comuniqueu-ho en Secretaria a l’horari establert.

El divendres 31 de març es publicarà el cens definitiu.

També, el mateix divendres 31 a les 13:00 hores i a la biblioteca del centre es  realitzarà el sorteig públic per triar els membres que conformaran la mesa electoral el dia de la consulta.

EL DIA DE LA VOTACIÓ SERÀ EL PROPER
04 D’ABRIL DE 09:00 A 19:00 HORES
A LA BIBLIOTECA DEL CENTRE.

Podreu exercir el dret a vot de les següents formes:

 • A la taula electoral eixe mateix dia amb el vostre DNI, Passaport o carnet de conduir.
 • Vot diferit: Del 29 de març al 3 d’abril per correu certificat o en mà al director del Centre en un sistema de doble sobre on es inclourà un sobre de color marró, dins del qual només estarà el vot; aquest sobre marró i tancat, s’inclourà en un altre de color blanc més gran, que a més inclourà la fotocòpia del NIF, NIE, passaport o carnet de conduir. Una vegada tancat el sobre blanc es signarà a la solapa i en la part davantera es posarà amb lletra clara el nom de la persona que exerceix el seu dret al vot.
 • També pot entregar el seu vot una altra persona major d’edat, amb el mateix sistema del doble sobre, amb una autorització escrita i signada i amb una fotocòpia del seu NIF compulsada junt l’autorització. Al mateix centre es realitzaran les compulses.

Estarà a la vostra disposició per entregar el vot diferit, fer compulses o modificar el cens electoral tant el director com el secretari del centre al següent horari:

captura-de-pantalla-2017-03-28-a-las-20-58-18dret a vot la mare i el pare de qualsevol alumne matriculat actualment des d’Educació Infantil de tres anys fins a 5é d’Educació Primària.
Les persones titolars del Títol de Família Monoparental tenen dret a doble vot.

ÉS MOMENT DE DECIDIR!
VINE A VOTAR EL 4 D’ABRIL.