Daily Archives: 7 de abril de 2020

Publicades les qualificacions per a Educació Infantil

Estimades famílies,

Demà 09 d’abril es publicaran els butlletins de qualificacions de l’alumnat d’Educació Infantil en ITACA FAMÍLIA.

Des del centre us recomanem us subscrigueu a rebre al vostre correu electrònic les notificacions de quan en ITACA hi hasca qualsevol novetat en qualificacions, faltes o comunicacions.
Consideren que és de gran interés per vosaltres.

Si voleu posar-se en contacte amb qualsevol mestra o mestre del vostre fill o filla el pots fer des del teu ITACA FAMÍLIA picant en ‘enviar missatge’ junt el seu nom:

Salut i salutacions.

Com accedir a ITACA FAMÍLIA?

ITACA FAMÍLIA és un espai web oficial de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport on les famílies des d’Infantil fins el batxillerat, ensenyaments superiors de conservatoris i/o escoles oficials d’idiomes on podem rebre informació sobre comunicacions del personal docent, faltes de l’alumnat o les qualificacions. 

Si tens dos o més fills o filles, o inclús si la mare i/o pare està cursant qualsevol ensenyament oficial, dins del mateix espai web podeu accedir a totes les informacions de qualsevol d’eixes persones.

Per utilitzar-lo sols cal disposar d’una contrasenya que segurament et la vam donar al moment de matricular el teu fill o filla que va associada al pare o la mare.

Ambdós poden tenir accés individualitzat a la plataforma.

Si no recordes la contrasenya cal poses el teu DNI o NIE i piques baix on diu «He oblidat la meua contrasenya», si estàs al sistema t’enviarà una de nova al teu correu.

Si no pots recuperar la contrasenya envia’ns un correu electrònic a:

menjadorsanchis@gmail.com

indicant-nos el teu correu electrònic i si és del pare o de la mare i nosaltres vos donarem d’alta de seguida. (Recordeu que els dos poden estar donats d’alta i rebre la informació individualitzada)

Salutacions ben cordials.

 

.