book-748904_1280Us informem que s’ha publicada la relació de llibres de text que el proper curs 2015-2016 durem a les nostres aules.

Si necessites consultar aquest llistat ho pots fer picant ACÍ

Aprofitem el correu per informar-vos que els llibres de 3, 4 i 5 anys no tenen cap ajuda de xec-llibre. Aquests llibres podran ser comprats on les famílies estimen convenient.

L’alumnat de 1er i 2on de primària del proper curs 2015-2016, si és que han demanat participar al Banc de Llibres del centre, rebran abans de que finalitze el mes de juliol un xec-llibre per valor de 160 euros per la compra dels llibres de text.
Aquests llibres podran ser comprats en qualsevol papereria, llibreria o comerç que haja signat el conveni amb la Conselleria d’Educació per fer efectiu el xec-llibre, si és que voleu utilitzar l’ajuda.
Us donarem més informació quan el centre la reba.

L’alumnat que siga matriculat el proper curs des de 3er de primària fins a 6é de primària, si les seues famílies ho han demanat, participaran al programa del Banc de Llibres.
Us donarem més informació quan el centre la tinga al seu abast.

Al moment que el centre dispose de més informació concreta relacionada amb el tema del Xec-Llibre o del Banc de Llibres vos la donarem mitjançant la nostra pàgina web.

Salutacions cordials.