Us informem que ja s’ha publicada la normativa que regula el procés d’admissió de cara al proper curs escolar 2019-2020.

Si vols que la teua filla o fill vinga al Sanchis el proper curs escolar caldrà presentes la documentació entre els dies 09 i 17 de maig.

Per tal d’evitar esperes o cues innecessàries nosaltres repartirem hora per presentar la sol·licitud d’admissió per al proper curs escolar a partir del dia 06 de maig.

Podreu escollir la millor hora per presentar la documentació.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, visitar l’escola o parlar amb el director envia’ns un correu electrònic a 46016117@gva.es o crida’ns per telèfon al 962 566 540 i ja quedem.

Picant al següent enllaç podràs obtenir tota la informació, el calendari i la documentació que es necessita per aquest procés.

Aprofitem per recomanar-vos visiteu la pestanya superior del nostre web «Admissió Curs 2019-2020» on trobaràs tota la informació relativa a l’admissió.

Aquesta pestanya anirà actualitzant-se i introduint-se totes les novetats fins el moment de la matriculació. Per tal motiu us recomanem vos subscriviu al web del centre per rebre totes les novetats, si és que ja no ho hi eres.

Quedem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu.