Com és tradicional a Alaquàs el darrer cap de setmana de maig s’ha celebrat el Joc Solidari al Parc de La Sequieta i l’alumnat de cinqué i sisé de la nostra escola ha participat en un nombrós grup.

Seguidament et mostrem algunes fotos de la jornada del matí, en ellas podràs veure tant alumnes actuals com antics alumnes del Sanchis.

Una vegada finalitzat el Joc Solidari s’ha fet entrega dels xecs amb els diners recaudats per a les diferents ONGs. El Sanchis ha col·laborat junt el CEIP «Bonavista» i l’ONG «De mi casa a tu casa» en recaudar fons per construir una biblioteca comunitaria a la República Dominicana.

DSC00298-052Després de recollir els xecs per a les ONGs l’alcaldesa de la localitat i la regidora de joventut han repartir els premis de dibuix del Joc Solidari, concurs del qual es tria el dibuix que figura a la samarreta commemorativa del Joc.
Alfredo Grounou, de sisé de primària PIL, ha segut el finalista de la nostra escola, mentre que el dibuix guanyador ha segut d’una alumna del CEIP «Vil·la d’Alaquàs».
Seguidament et mostrem una foto de tots els finalistes i de la guanyadora després d’haver arreplegat el seu premi.

DSC00295-049Finalitzat aquest acte d’entrega de premis s’ha fet públic els guanyadors del concurs «El Teuladí» d’enguany, els quals arreplegaran el seu premi la vesprada del proper dia 5 de juny al pati del Castell.
Us deixem una foto de totes i tots els guanyadors que aquest matí han pujat a l’escenari, entre els quals podreu veure a Eva Villada, de 5é de primària PIL, que ha guanyat en redacció en castellà al tercer cicle.

DSC00304-058Finalitzat el Joc Solidari s’ha iniciada la Festa de la Primavera on moltes de les associacions de la localitat han participat i han desenvolupat diversos tallers plàstics.
El més visitat, i el primer en quedar-se sense material, ha segut el taller realitzat per l’AMPA del Sanchis.
Les llepolies cridaven molt l’atenció, felicitats!!!