bandera_inglesa

Recentement s’ha publicada la Convocatòria 2013 de les Ajudes per a participar en el Programa d’Immersió Lingüística en Colònies d’Estiu, en ella poden participar tant els alumnes de cinqué com de sisé d’Educació Primària i també l’alumnat de primer d’ESO.

El nombre de beques convocades aquest any és de 2200 ajudes.

Per tal de participar cal complir els següents requisits:
a) No superar els 13 anys el 31 de desembre de 2013.
b) Haver obtingut una mitjana de notable en anglés el curs 2011-2012 i tenir com a mínim notable en totes les notes d’aquell curs escolar.
c) No haver segut beneficiari d’aquesta ajuda en cursos passats.

Aconseguiran plaça aquells alumnes que tinguen major nota una vegada ordenades totes les persones presentades de major a menor, en cas d’empat determinarà l’ordre tenir major edat segons la data de naixement.

Es pot participar en dues colònies, la primera es realitzarà del 28 de juliol a l’11 d’agost i la segona es desenvoluparà de l’11 al 25 d’agost. Les colònies es realitzaran en diversos llocs de la península.

Sols es pot complimentar la petició de l’ajuda via web pel pare o mare de l’alumne i una vegada impressa es portarà a l’escola per tal de certificar les notes obtingudes i enviar-la al Ministeri d’Educació.

El termini per demanar l’ajuda finalitza el proper dia 15 d’abril.

Si vols més informació pica ACÍ.

Quedem a la vostra disposició per tal d’ajudar-vos si és que vos fa falta.

No vos espereu fins el darrer moment per tal de demanar l’ajuda!