039-IMG_0983Bon dia a totes i tots.

Poc a poc, i amb el pas dels dies, anem coneguent novetats sobre l’admissió d’alumnes de cara al proper curs escolar.

La normativa que regula tot el procés és publicar primerament un Decret on es regula de forma general el procediment, passats uns dies es publica una Ordre, lloc en el que ara hi es trobem donant-nos més informació concreta sobre el procediment i properament es publicarà al DOCV una resolució sobre l’admissió per a la província de València on es concretaran entre altres coses el calendari de tot el procés d’admissió.

Com a novetat més important sobre l’Ordre apareguda hui vos informem que desapareixen les zones en les localitats com Alaquàs i es publica a l’annex I (pàgina 9585 del DOCV) els criteris per obtenir la puntuació que determinarà la prioritat per obtenir plaça, entre altres coses.

Si és del teu interés pots consultar el Decret publicat al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana en data d’avuí picant al següent ENLLAÇ. (També tens tot el recull legislatiu a la pestanya «admissió curs 2013-2014–>calendari i normativa vigent».

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte relacionat amb el procés d’admissió per al curs 2013-2014.

Gregorio García. Director del CEIP «M. Sanchis Almiñano»