Com ja es tradició, el Nadal comença amb el Concert de Nadalenques que organitza l’Ajuntament d’Alaquàs durant dos vesprades, ja que participen tots els cors de les escoles d’Educació Infantil i Primària de la localitat, tant de Concertades com de les Públiques, en dos dies i amb l’encesa de l’Arbre de Nadal a la plaça, que enguany ha sigut a càrrec del Consell de Xiquets i Xiquetes de la localitat a les 20:00 hores d’ahir divendres.

IMG_3980El passat dijous van actuar els Cors del CEIP «Vila d’Alaquàs», del CEIP «Bonavista», del CEIP «Ciutat de Cremona» i el del CC» Madre Josefa Campos» i ahir divendres ho van fer els Cors del CC «Mare de Déu de l’Olivar I», el del CEIP «González Gallarza» i el del CEIP «Maestro Sanchis Almiñano» amb alumnes de quart, cinqué i sisé de Primària sota la direcció del mestre de Música de col·legi Paco Mengual.

El nostre Cor va cantar en primer lloc «Más Allá» de Gloria Estefan:

(Tal vegada siga un tant fosc el vídeo… però val la pena el mires fins el final)

En segon lloc ens van interpretar «All I want for Christmas is you» de Mariah Carey, tot ja un clàssic:

Finalitzà aquest concert amb una interpatició conjunta dels tres cors, dirigits per Paco Mengual, de la nadalenca «Joia en el Món» de Georg Friederich Händel:

Una vegada finalitzat el Concert, l’Alcaldessa de la localitat, Elvira García, va entregar a tots i cadascun dels directors o directores de les escoles un regal pels alumnes que han participat a l’activitat:

IMG_3943-01-01Des d’ací donem les gràcies a tot l’alumnat que ha participat en l’activitat, al mestre que els ha preparat i a totes les famílies que van assistir al Concert.
Amb activitats com aquestes és com es fa escola,
perquè on hi ha música hi ha fantasia!!!

IMG_3956-02-02

Bon Nadal i feliç any 2015.