Hui 17 de febrer s’han iniciades les obres per tal d’impermeabilitzar tot el sostre de l’edifici d’Educació Primària del centre i evitar així les filtracions que hores d’ara hi ha en algunes aules del segon pis.
L’edifici d’Educació Infantil ja es va impermeabilitzar l’estiu passat i no s’ha produit cap inconvenient després d’aquesta millora.

A més d’aquesta actuació l’empresa encarregada de fer l’obra també va a a llevar i tornar a fer tot l’ampit (mur de rajoles, que pot arribar fins a l’alçària del pit, construït a la vora d’un terrat) que envolta la coberta d’aquest edifici en tres de les seues parts: les dos més curtes i la part que es veu des de l’entrada dels alumnes on es va produir el desprendiment el curs passat.

IMG_4537 copiaLa durada estimada de les obres és de 30 dies i mentre es duguen a terme s’acotarà per sectors el pati de l’alumnat per tal de poder continuar utilitzant-lo i evitar qualsevol situació de risc.
Confiem en la professionalitat de l’empresa que realitza la rehabilitació i en la seua disposició per tal de que realitzen la seua tasca el més ràpid possible i de forma segura i correcta.