Cenefa NAVJa des de l’antiga Roma quan s’iniciava un acte molt important sonaven les fanfàrries anunciant l’aconteciment… cosa que passa aquesta vegada amb la nostra Sirena Musical!
Marxa SolidariaEl passat divendres és va celebrar la «Iª Marxa de la Solidaritat» de la nostra escola i van anunciar a tot el nostre barri que des del dilluns 14 al divendres 18 arreplegarem aliments envasats com arròs, conserves, pastes…  i joguets.
El menjar serà per entregar-se’l a Càritas pel que el distribuixca entre les famílies més necessitades de la nostra localitat i els joguets seran destinats al Mercat Solidari que organitza tots els anys l’Ajuntament de la nostra localitat.
» EL  NADAL  ÉS  SOLIDARITAT «

RenoLa setmana ve carregada de novetats:
Durant la setmana del 14 al 18 de desembre a més d’arreplegar aliments i joguets es muntarà el Betlem i l’Arbre de Nadal.
El 15 de desembre es celebrarà la Festa de Nadal a les 17:15 hores organitzada per l’AMPA.
El dia 18 de desembre, a les 15:30 hores, actuarà el Cor del Sanchis al Festival de Nadalenques a l’Auditori Municipal i
El 22 de desembre rebrem la visita dels Reis d’Orient a l’edifici d’Infantil per tal d’arreplegar les cartes dels més menuts… i quan finalitzen en Infantil passaran per Primària per donar-nos-en les gràcies per la nostra contribució a la Setmana de la Solidaritat.

NO OBLIDES DEIXAR ELS TEUS PRODUCTES D’ALIMENTACIÓ I DE JOGUETS A LA PLANTA BAIXA DE L’EDIFICI DE PRIMÀRIA.

PingusLa nostra Sirena Musical vol transmetre molta alegria i no em trobat millor cançó que:


LA  SOLIDARITAT  ÉS
EL NOSTRE  LEMA  DE  NADAL
Felicitacion

Posted in: Actividades.
Last Modified: diciembre 23, 2015