Carnival MasksAsomeu-se a les portes,
i vereu que revoltes.
asomeu-se als balcons
i vereu que cançons.
Una volta coronats ací estem el Rei i la Reina del Carnestoltes
per recitar-vos aquestes lletres…

Irene y DavidREIS CARNESTOLTES  2015: Els alumnes de 6é  Irene i David

A les 11:00 hores del matí del divendres els Reis del Carnestoltes han passat per la nostra escola per recordar-nos que la propera setmana estem de festa!!!

Al llarg de la setmana que ara finalitza les classes han realitzat diverses activitats plàstiques, com són murals i la decoració de màscares.
Mascaras
El dilluns tots entrarem a classe amb la cara pintada, com si forem fades, donyets, prínceps, princeses, granotes, ogres o trolls…
El dimarts de matí a l’escola cal dur una samarreta verda, roja o blanca i un medalló que tots s’hem fet a classe; però a més afegirem a la nostra vestimenta unes ales de fada, o un barret de follet, o una corona de rei, o una clau màgica… perquè d’éssers fantàstics és el nostre carnestoltes.
(Les consignes a Educació Infantil són distintes, seguiu les indicades per les mestres)
El dimarts per la vesprada lluirem una disfressa relacionada amb els éssers fantàstics i farem un cercavila pel nostre barri i a la tornada d’un bon i saludable berenar gaudirem…

Carnestoltes 2015Us demanem la màxima participació dels pares i mares pel recorregut i us preguem  que durant el mateix, no estigueu dintre de les files de la classe i que a la tornada no passeu a dins del pati de l’escola per a la millor organització i distribució del berenar.
Carnaval 1En cas de que l’oratge impedisca la realització de la cercavila, aquesta no es farà un altre dia i hi haurà activitats alternatives dins del Centre per als alumnes a fer aquesta vesprada.

Posted in: Actividades.
Last Modified: febrero 15, 2015