La veritat és que dona gust veure un dissabte de matí el Parc de La Sequieta ple de gent jove (i no tan jove) gaudint d’activitats encaminades a afavorir la SOLIDARITAT.
Queda clar que no sols s’educa a l’escola, ja que amb activitats com el Gran Joc Solidari coneguem altres realitats no tan llunyanes de nosaltres i que de vegades tenim «oblidades».

El matí s’ha iniciat a les 09:30 hores, poc a poc han aplegat els participants del Gran Joc Solidari 2013 i a les 10:00 hores en punt ha començat el joc. Tal vegada 500 euros no siga la quantitat de diners que solucione definitivament la malària en Àfrica, o finalitze la construcció d’una casa d’acollida, però de segur que ens fa pensar a nosaltres i els diners seran d’ajuda per aquelles persones.

Finalitzat el Joc s’ha fet l’entrega dels xecs que cada escola a donat a les diverses ONGs i s’ha fet entrega dels premis als guanyadors del dibuix (tornem a recordar que el primer premi aquest any correspon a una alumna del Sanchis com vàrem comentar dies passats). Al termini del lliurament dels premis s’ha fet públic els guanyadors i guanyadores del premi de «El Teuladí» d’enguany. (Aquests premis es lliuraran el proper dia 23 de maig al Castell ales 19:00 hores). 001-IMG_0244001-IMG_0248

Després del Joc Solidari ha començada la Festa de la Primavera. El Sanchis hi estava representat amb un taller de llepolies realitzat per l’AMPA de l’escola. Ha segut el mes visitat i el primer en tenir que plegar… ja que les llepolies han segut un gran èxit i quasi totes les persones, grans i menuts, hi anaven passejant amb el seu dolç treball.
Moltes felicitats a l’AMPA per la seua idea, treball i esforç.

AMPA1


A més dels tallers realitzats per les diverses associacions de la localitat ha cridat molt l’atenció el camió de bombers, els gossos de la Policia Local, l’exposició de la Policia Nacional i els unflables.

Un gran dia per a totes i tots!!!