Daily Archives: 1 de mayo de 2016

Informació sobre el menjador.

dessert-526599_960_720

Us informem que al llarg del cap de setmana hi estem enviant els rebuts del menjador a carregar al vostre compte bancari el proper dia 10 de maig, si és que has segut durant el mes d’abril i/o el seràs durant el mes de maig usuari del menjador escolar.

També us informem que ja hi està a la vostra disposició el menú per al mes de maig, el qual el podeu consultar ara mateix picant ACÍ.

Volem informar-vos que properament realitzarem el Segon «Dinar de Gala» al menjador per premiar tot l’alumnat que ha aconseguit uns millors hàbits a a taula durant aquest mes.

EDUCACIÓN VIAL en el SANCHIS : 5º y 6º de PRIMARIA

EdVialDel 18 al 22 de Abril hemos celebrado en el Cole la Semana de la Educación Vial. Todos los alumnos y alumnas del Sanchis, de 5º y 6º,  han podido participar con sus bicicletas y  patinetes…
La  D.G.T. ha colaborado con el préstamo del Circuito y la Policia Local de Alaquás nos enseñó y recordó todos los días las normas para poder circular correctamente…
Los alumnos de 5º y 6º y sus bicicletas han demostrado lo buenos conductores que pueden ser … No hemos perdido puntos en el carnet sino que los hemos ganado para aprender y mejorar en nuestra Educación Vial.

Los alumnos de 5º y 6º han colaborado en el Circuito como policias, como profesores de educación vial o como vigilantes de las normas viales… Gracias a TODOS  por vuestra colaboración.

NO  OLVIDEIS  QUE  EL  USO  DEL  CASCO  ES  OBLIGATORIO  EN  MENORES  DE  16  AÑOS …
CampanyaCascBCN

El discjòquei Kike Jaén participarà al Sopar Solidari.

jaenCom ja totes i tots coneguem el proper divendres 13 de maig es celebrarà el Sopar Solidari d’enguany al pati del Sanchis.

Al sopar es presentaran totes les iniciatives solidàries que a la Festa de la Primavera del dissabte 21 de maig rebran enguany l’ajuda econòmica.

Moltes són les activitats programades per a eixa vesprada i per a eixa nit, però a l’anterior entrada havien oblidat anunciar que mentre tots sopem ens amenitzarà la nit el legendari dj Kike Jaén.
Kike Jaén va ser un dels precursors de la moguda valenciana i ha actuat, i ho continua fent, en les més importants sales d’Espanya.

Junt ell també estaran el també discjòqueis:
dj Calami i
dj Sr. Toper.

L’èxit de segur que hi està garantit al Sopar Solidari!!!

IMG_9611ok2