Daily Archives: 17 de junio de 2017

Sobre el menjador en Setembre de 2017.

Amb el present escrit els comuniquem que al mes de setembre no hi haurà classe per la vesprada i el servei del menjador escolar funcionarà fins les 15:30 hores, podent les famílies arreplegar els usuaris de 15:00 a 15:30 hores.

                  Si el servei del menjador té que retornar-los diners per menús no consumits al llarg d’aquest curs 2016-2017 se’ls tornarem per transferència bancària si l’import és superior a 30 euros entre els dies 26 i 30 de juny. Si la quantitat fora inferior a 30 euros s’ho tornarem en metàl·lic eixos mateixos dies de 09:00 a 10:00 hores en el col·legi.

                  Sabrem si tenen beca de menjador per al proper curs abans de l’inici de les classes el dia 11 de setembre.

                  Per tal de fer una previsió d’usuaris al mes de setembre del proper curs demanem compliment la fitxa que pot descarregar-se des d’ACÍ i la dipositen a la bústia del menjador o l’envien per correu electrònic a menjadorsanchis@gmail.com informant-nos del dies que es quedarà a dinar el seu fill o filla durant el mes de setembre.

             També es podrà quedar al menjador al llarg del mes de setembre, de forma ocasional, deixant avís a la bústia del menjador.

Quedem a la seua disposició per aclarir qualsevol dubte que li puga ocasionar aquest escrit.

L’Encarregat del menjador.