Daily Archives: 20 de junio de 2019

Informació final del menjador.

El menjador vos desitja passeu un molt bon estiu!!!

Us informem que hem enviat correu electrònic amb el rebut del menjador on vos informem de la quantitat a carregar-vos al vostre compte bancari el proper dia 25 de juny de 2019, o de la quantitat a retornar-vos, si procedeix.

Si al rebut s’indica que la quantitat a pagar és negativa són els diners que cal retornar-vos pels menús avisats no consumits al mes de juny.

Si la quantitat negativa és igual o superior a 30,00 euros vos la tornarem al vostre compte bancari per transferència entre els dies 25 i 28 de juny. Si la quantitat és menor a 30,00 euros vos la tornarem en metàl·lic al col·legi entre els dies 25 i 28 de juny de 09:00 a 11:00 hores.

SI NO POT PASSAR EL PARE O LA MARE DE L’ALUMNE A RECOLLIR ELS DINERS POT AUTORITZAR PER ESCRIT A QUALSEVOL PERSONA MAJOR D’EDAT PER A RETIRAR-LOS.

NO ES REALITZARÀ CAP DEVOLUCIÓ PASSADA LA DATA DE 28 DE JUNY DE 2019, JA QUE CAL TANCAR EL BALANÇ ECONÒMIC DEL MENJADOR AL PRESENT CURS.

Quedem a la vostra disposició el dia 21 de juny o responent al correu enviat per tal d’aclarir qualsevol dubte relacionat amb el rebut.

Atentament,

La Comissió del Menjador.